Priznanja

Naši dosežki

Hermes-Logistik-Preis 2014

S strani Gospodarske zbornice Avstrije, smo prejeli Hermes-Logistik-nagrado 2014 v kategoriji „Trajnost“. Nagrada se podeljuje za izjemne dosežke v avstrijski prometni in logistični industriji ter je ena izmed najbolj zaželenih nagrad v Avstriji.

i n e o 2013 – 2016: Odlikovanje WKO za vzorno izobraževanje vajencev

INEO stoji za inovativnost, trajnost, predanost in usmerjenost. Nagrada je bila podeljena podjetju za vzorno usposabljanje vajencev. Gospodarska zbornica Zgornje Avstrije tako odlikuje podjetja, ki ponujajo izjemno zmogljivost v vajeništvu ter izstopajo z nadpovprečno kvoto odlikovanj na zaključnih izpitih.

Complemento 2012: Odlikovanje socialne angažranosti

Pri uradni podelitvi nagrade Complemento 2012 invalidskega združenja (Zivilinvalidenverband) smo bili odlikovani v kategoriji „Gospodarstvo“. Podjetje kaže socialno angažiranost s svojo intergrativno politiko zaposlovanja ter vzorno vključuje osebe z določenimi omejitvami. 

Finalist avstrijske nagrade - Logistikpreis VNL 2012

Verein Netzwerk Logistik  (Zavod mrežne logistike) vsako leto podeli nagrado za logistiko. V kategorijo „Najboljše inovativno partnerstvo logističnih rešitev“ smo predali novo razvit RFID-KANBAN sistem – povezan z novimi procesi notranje notranje logistike. Počaščni smo se uvrstili med finaliste.

Odlikovanje „Austrian Supply Excellence Award 2011“

BMÖ – Državno združenje za materialno gospodarstvo, nabavo in logistiko Avstrija, je podjetju podelilo nagrado „Austrian Supply Excellence Award 2011“. S to nagrado se odlikuje podjetja, ki ponujajo celovite in trajnostne rešitve vzdolž vrednostne verige – tako za dobavitelje, kot za stranke. Nagrado smo prejeli za tržno usmerjenost modela ter prenovo logistične procesne verige v novem logističnem centru, v Avstriji.  

Leitbetriebe Austria – Vodilna podjetja Avstrije

Podjetje je del mreže prestižnih „Vodilnih podjetij v Avstriji“  „Leitbetriebe Austria.

Nagrada za vodilno podjetje potrjuje gospodarski in inovativni položaj podjetja. Platforma „Leitbetriebe Austria“ pe popolnoma delujoča mreža avstrijske poslovne skupnosti in jevlja kot sodelovanje najboljših avstriskih podjetij. Ta podjetja so motorji avstrijskega gospodarstva: zagotavljajo delovna mesta ter omogočajo rast in konkurenčnost.

TÜV – Certifikat ISO 9001:2008

Urad za certificiranje, TÜV SÜD Management Service GmbH potrjuje, da je RECA za prodajo vijakov, orodja, normiranih elementov, kot tudi storitve in dobavo C-elementov, izoblikovala kakovostno kontrolo, ki stremi k neprestanem izboljšanju.

Odlikovanje z avstrijskim državnim grbom

1998 je bilo podjetje odlikovano z državnim grbom Avstrije. Do danes je to odlikovanje prejelo okoli 1.400 podjetij za svoje izredne dosežke v avstrijkem gospodarstvu. Naše podjetje tako predstavlja vodilno vlogo v določeni gospodarski panogi. 

 

 

 

 

 

 

 

RECA Newsletter

Za obveščanje o akcijah in novostih, se prijavite tukaj.

Kontakt

Bodite del naše zgodbe.
Kontaktirajte nas!

Obiščite nas tudi tukaj