Karriere

Kaj vam ponujamo

Prosta delavna mesta
Zakaj RECA?

Ponujamo razvojne možnosti

S svojo skoraj 100-letno zgodovino in 11 mednarodnimi lokacijami skupina RECA ponuja popolno mešanico tradicionalnih podjetij in mednarodnih korporacij. Dolgoročno sodelovanje z našimi zaposlenimi je naša prioriteta. Da bi to dosegli, se RECA ne osredotoča le na timsko delo, ampak živi tudi individualno priznanje in spoštovanje vsakega zaposlenega.

Številne ugodnosti
Pri RECI se lahko udeležite različnih  usposabljanja in prejmete individualne bonuse, povezane za uspešnostjo. Ponudbo dopolnjujejo obsežne socialne ugodnosti, kot so nezgodno zavarovanje.

PREDNOSTI

To ponujamo

Izobraževanje
Vseživljenjsko učenje je za nas zelo pomembno. Uporaba e-izobraževanja in usposabljanja iz oči v oči … Vseživljenjsko učenje je za nas zelo pomembno. Z e-učenjem in osebnim usposabljanjem ni omejitev za vaše razvojne možnosti.
Oprema
Glede na vaš položaj in funkcijo vam lahko zagotovimo službeni mobilni telefon, npr. Glede na vaš položaj in funkcijo vam lahko zagotovimo na primer službeni mobilni telefon, prenosnik, iPad ali službeno vozilo.
Dogodki
Skupni poslovni izleti, praznovanja rekordov ali smučarski izleti so del … Skupni izleti podjetij, praznovanja rekordov ali smučarski izleti so del naše korporativne kulture.
Deljenje dobička
Naš uspeh je vaš uspeh. Obstajajo bonusi za uspešnost, božično darilo … Naš uspeh je vaš uspeh. Obstajajo bonusi za uspešnost, božično darilo in še več.
RECA d.o.o.

Naše vrednote in kultura

01. POVEZUJE
RECA d.o.o. raste in ima zdrave temelje. Smo zanesljiv delodajalec in že več generacij.
02. RAZVIJA
RECA d.o.o. predstavlja poštenost, zanesljivost in človečnost. Za nas ljudje štejejo – ne glede na spol, starost, poreklo ali prepričanje.
03. INSPIRIRA
Odprtost – to je tisto, kar nas ločuje. Za naše sodelovanje v času digitalizacije in hitrega tempa je značilna ravna hierarhija.
Kontakt
Kontakt
Zapri
Za uporabo tega obrazca morate sprejeti piškotke
Vaš kontaktna oseba:
RECA Slovenija
RECA Slovenija
Igor ROŠKAR
Direktor
Tihomir Čoh
Industrija Slovenija
Nisem robot.
Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo!
V kratkem vas bo kontaktirala vaša kontaktna oseba.