PODJETJE

KAKOVOST

Izdelki na testiranju

Kaj razumemo pod kakovostjo?

Za nas pri Kellner & Kunz je izrazita zavest do strank osnova vsake kakovosti. Vprašanja, zahteve in obravnava težav so naš izziv in oblikujejo podlago naše angažiranosti. Sodelovanje z neodvisnimi inštituti, kot tudi praktično usmerjene pobude iz osebnih stikov s strankami  so osnova aktivnega razvoja produktov in zagotavljanja kakovosti. Šele, ko so izpolnjena natančno definirana merila kvalitete, se produkt odobri za prodajo.

Varovanje poslovnih procestov

Naša filozofija kakovosti se navezuje na procese, ki se odvijajo v našem podjetju. To se kaže med drugim tudi z našim sistemom obvladovanja kakovosti, ki je implementiran od leta 1997. Izpolnjuje zahteve po procesno orientiranih standardih ISO 9001. Delovni procesi pri Kellner & Kunz so osredotočeni na stranko in oblikovani po TQM sistemu. S tem zagotavljamo odlično stopnjo kvalitete.

Iščemo kakovostno ozaveščene, zanesljive dobavitelje

NAKUP PO SVETU

Do dobaviteljev smo odprti, pošteni in predvidljivi ter si prizadevamo za dolgoročne odnose z dobavitelji.

To nam je pomembno

Ker sodelujemo s prvovrstnimi dobavitelji, da našim strankam zagotovimo tisto, kar si zaslužijo: prefinjene rešitve izdelkov. Moto RECA | POVEZUJE. RAZVIJA. INSPIRIRA. velja tudi za kakovost naših izdelkov in storitev. Ne stojimo pri miru, temveč se z inovativnimi pristopi še naprej razvijamo in optimiziramo.

Izbira dobavitelja

Vedno iščemo predane in inovativne dobavitelje v vseh relevantnih skupinah izdelkov, tako za regionalno kot globalno sodelovanje. Cenimo zanesljive partnerje, ki z nami pomagajo pri optimizaciji celotne vrednostne verige za naše stranke.

Iščemo vas kot kakovostno zavestnega dobavitelja

  • Ste pripravljeni prodajati vaš produkt pod blagovno znamko RECA?
  • Ste zanesljivi in stroškovno predvidljivi?
  • Prepričujete z inovacijami in zasledujete enako filozofijo?
  • Prispevate k optimizaciji procesov?
  • Ste zavezani CSR s temami kot so okolje, trajnost, delovni pogoji, REACH, upravljanje z nevarnimi snovmi, CE itn. (glej pogoje nakupa)?
  • Ste na tekočem z novostmi v zakonodaji in predpisih?

Kellner & Kunz AG je s skupino RECA Group mednarodni koncern z velikim obsegom nabave. V posameznih produktnih skupinah vam je kot dobavitelj na voljo kupec predmetne produktne skupine.

Kontakt
Kontakt
Zapri
Za uporabo tega obrazca morate sprejeti piškotke
Vaš kontaktna oseba:
RECA Slovenija
RECA Slovenija
Igor ROŠKAR
Direktor
Tihomir Čoh
Industrija Slovenija
Nisem robot.
Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo!
V kratkem vas bo kontaktirala vaša kontaktna oseba.

Naša celotna ponudba
Prelistaj online

Pritrdilni material
Pritrdilni material
zum Katalog
celotna medijska knjižnica
celotna medijska knjižnica
Download Broschüren