Logistika

Mobilni v logistiki

Kdor sodeluje s podjetjem RECA, o marsičem sploh ne rabi razmišljati, saj deluje odlično – skoraj samo od sebe. To velja tudi za našo logistiko.

Zmeraj na poti

Logistika nam pomeni več, kot premik blaga iz točke A na točko B. Zavedamo se fleksibilnih konceptov, ki sledijo vašim individualnim potrebam. Pravzaprav precej logično. Kaj je za tem? Popolno sodelovanje motiviranih sodelavcev in najsodobnejšega skladišča, transportnih sistemov, kot tudi številne ustvarjalne glave, ki se ne utrudijo. Tako se zmeraj najde način za spremembe in izboljšave. 

Po meri krojeni logistični koncepti

Notranje logistike in partnerskega načrta ne izumljamo vsak teden, ampak združujemo preizkušene elemente naših modularnih procesov ter jih dopolnjujemo, v kolikor je to potrebno.

Dobavljivost

Čas pretovaranja, transparentnost in hitrost so pri nas stalno v središču pozornosti in s tem zagotavljamo najvišjo stopnjo varnosti za vaš proizvodni proces.

Visoka raven storitev

Tako imate vaše C-elemente 100 odstotno na razpolago. Najkrajši čas pretovarjanja, omogočen zaradi na stranko orientiranih datumov dobave in dinamično določanje prednostnih nalog na vseh področjih logistike.

Sofisticirane tehnologije

Poleg trenutno najbolj naprednega skladiščnega sistema in visoko zmogljivega transportnega sistema, skrbi prefinjena programska oprema za upravljanje skladišča za analizo pretoka materiala, vsake 3 sekunde. Nato se določi vnaprešjni pretok materiala. 

Ključni podatki

Dnevno izdobavimo do 2.800 naročil z več kot 16.000 pozicij. Tako vsak dan predamo našim špediterjem do 2.800 paketov in 360 palet. Skupno se dnevno izdobavi 82 ton blaga.

 

RECA Newsletter

Za obveščanje o akcijah in novostih, se prijavite tukaj.

Kontakt

Bodite del naše zgodbe.
Kontaktirajte nas!

Obiščite nas tudi tukaj