Impresum

RECA d.o.o.

Odgovoren za vsebino: Kellner & Kunz AG
RECA d.o.o. – Pesnica pri Mariboru 32E, 2211 PESNICA PRI MARIBORU

ID za DDV: SI72541741

Za vprašanja, pritožbe in pritožbe se lahko obrnete na našo službo za pomoč strankam po telefonu: +386 2 250 11 45 ali po elektronski pošti na reca@reca.si. Za povpraševanje lahko uporabite tudi kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Pravna oblika: delniška družba

Poklicno pravo: trgovski predpisi

Predmet družbe: komercialna trgovina z izjemo reguliranih komercialnih poslov in trgovskih zastopnikov

Platforma Komisije EU za spletno reševanje sporov: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Izjava o omejitvi odgovornosti

Kellner & Kunz AG zelo skrbno sestavlja vsebino te spletne strani in zagotavlja, da se redno posodablja. Vendar so informacije mišljene le kot nezavezujoče splošne informacije in ne nadomeščajo podrobnih individualnih nasvetov.

Kellner & Kunz AG ne prevzema nobene odgovornosti za aktualnost, pravilnost in popolnost informacij na teh straneh ali za ves čas nemoten dostop. V primeru sklicevanj (povezav) na spletna mesta tretjih oseb, Kellner & Kunz AG ne prevzema odgovornosti za vsebino povezanih spletnih mest.

S klikom na povezavo zapustite informacije, ki jih posreduje Kellner & Kunz AG. Zato lahko za ponudbe tretjih oseb veljajo različni predpisi, zlasti glede varstva podatkov. Poleg tega Kellner & Kunz AG izključuje svojo odgovornost za storitve, zlasti pri prenosu datotek, ki jih Kellner & Kunz AG daje na voljo na spletnih straneh Kellner & Kunz AG, zaradi rahlo malomarnih kršitev dolžnosti.
© Copyright 2021, Kellner & Kunz AG, Avstija

Vse pravice pridržane. Besedilo, slike, grafike, zvok, animacije in video posnetki ter njihova ureditev na spletni strani RECA so zaščiteni z avtorskimi in drugimi zaščitnimi zakoni. Vsebine tega spletnega mesta ni dovoljeno kopirati, distribuirati, spreminjati ali omogočati dostopa tretjim osebam v komercialne namene. Nekatere strani vsebujejo tudi slike, ki so predmet avtorskih pravic tretjih oseb.

 

Spletna storitev: Loop Salzburg

Kontakt
Kontakt
Zapri
Za uporabo tega obrazca morate sprejeti piškotke
Vaš kontaktna oseba:
RECA Slovenija
RECA Slovenija
Igor ROŠKAR
Direktor
Tihomir Čoh
Industrija Slovenija
Nisem robot.
Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo!
V kratkem vas bo kontaktirala vaša kontaktna oseba.

Naša celotna ponudba
Prelistaj online

Pritrdilni material
Pritrdilni material
zum Katalog
celotna medijska knjižnica
celotna medijska knjižnica
Download Broschüren