Naš servisni center

Čovek namesto strojev

Dragocena delovna mesta

10 let integracije v servisni center Wels

Pri Kellner & Kunz trenutno približno 120 invalidov opravlja dragoceno delo v servisnem centru brez ovir.

Mnogo let pred odprtjem internega servisnega centra leta 2011 je Kellner & Kunz uspešno sodeloval s posameznimi institucijami, čeprav so bila naročila oddana zunanjim izvajalcem. Storitveni center nudi zaposlenim pravo okolje, bolje pa lahko izkoristimo tudi logistične sinergije. Sortimente vijakov sestavljajo invalidi, drobne dele prepakirajo oz. pakirajo ali izvajajo manjše montaže.

Človek namesto strojev
Za Kellner & Kunz so to pomembne dejavnosti, ki zahtevajo natančno in zanesljivo delo. Prav te lastnosti podjetje ceni pri svojih zaposlenih. Popolnoma so vključeni v tekoče operacije. Njihovo delo je del najpomembnejših temeljnih procesov, ki so del vsakodnevnega poslovanja podjetja Kellner & Kunz.

Center za tehtanje
Tehtalnica je nastala zaradi vse večje potrebe po manjših serijah v trgovini in je bila dodana nekaj let po odprtju servisnega centra. Tukaj naši zaposleni prepakirajo predmete, tako da jih je mogoče na primer naročiti kot nalašč za upravljanje polic SECO.

Razširitve
Da bi lahko še naprej učinkovito obvladovali naraščajoče potrebe po oblikovanju paketov, smo spomladi 2021 z novo logistično zgradbo razširili servisni center.

 

Nagrajena družbena zaveza

Complemento

Na uradni podelitvi priznanj Complemento 2012 Zveze društev civilnih invalidov je bilo naše podjetje nagrajeno v kategoriji poslovanja. Z integrativno politiko zaposlovanja izkazujemo družbeno angažiranost in invalide zgledno integriramo v podjetje.

Kontakt
Kontakt
Zapri
Za uporabo tega obrazca morate sprejeti piškotke
Vaš kontaktna oseba:
RECA Slovenija
RECA Slovenija
Igor ROŠKAR
Direktor
Tihomir Čoh
Industrija Slovenija
Nisem robot.
Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo!
V kratkem vas bo kontaktirala vaša kontaktna oseba.

Naša celotna ponudba
Prelistaj online

Pritrdilni material
Pritrdilni material
zum Katalog
celotna medijska knjižnica
celotna medijska knjižnica
Download Broschüren