Digitalizacija je v razcvetu upravljanja C elementov

21/04/2021

Inovativne digitalne storitve

Kellner & Kunz AG: Digitalizacija je v razcvetu

Digitalizacija v upravljanju C-elementov je v zadnjih letih doživela hiter vzpon. Kellner & Kunz že približno trideset let intenzivno dela na upravljanju C-elementov. Za različne sektorje so se nenehno razvijali novi sistemi, zaradi česar je bilo upravljanje še bolj prilagodljivo. Minilo je približno deset let, odkar je Kellner & Kunz razvil prve digitalne sisteme za shranjevanje in upravljanje za podjetja.

Podjetje je uporabilo dobro znane tehnologije, kot je RFID, za razvoj pametnih sistemov, ki postavljajo trende pri upravljanju digitalnih C-delov danes. Kellner & Kunz je vodilni ponudnik avtomatizirane oskrbe in e-poslovanja. Ne glede na to, ali gre za srednje velika ali velika podjetja – ne gre več samo za vijake. Korona kriza je digitalizaciji dala tudi nov zagon v tej industriji. “Lock down” da ali ne, dobavna veriga ne sme biti nikoli prekinjena.

120.000 artiklov je treba uskladiti, založiti, dostaviti in zaračunati. To je nekaj, kar je treba predvsem logistično rešiti perfektno. Pomanjkanje preprostega C-elementovlahko hitro privede do zaustavitve proizvodnje. Kellner & Kunz se tega zaveda in zato dostavi pravočasno. Z novim logističnim centrom v Welsu se je podjetje pripravilo na vse te in prihodnje naloge.

Danes pa pri upravljanju C-elementov gre za veliko več: pretok blaga vključuje ogromno izmenjavo podatkov. Dobrodošli veliki podatki: Potreba po artiklih, zaloga, zaračunavanja in drugih informacij vedno bolj povezuje Kellner & Kunz s stranko, da ustvari enakopravno partnerstvo. Naj bo to v proizvodnem podjetju, na gradbišču ali v delavnici – za zagotovitev, da je vse vedno v pravilni izvedbi in v pravi količini na pravem mestu, so na voljo sodobni kontejnerski in kanban sistemi ali avtomatizirane rešitve, pogosto kombinacija vse to. Ti sistemi delujejo popolnoma neodvisno z uporabo brezkontaktnega prenosa, kot je tehnologija RFID ali integriran sistem tehtanja v dnu posode – tako imenovani RECA iSCALE.

Blago je vedno tam, kjer ga potrebuje

Günter Hladik, pooblaščeni podpisnik in vodja prodaje avstrijskega sektorja industrije pri Kellner & Kunz: »V času Corone se je še enkrat pokazalo: naša dobavna veriga deluje. Za naše stranke to pomeni, da se dobavna veriga nikoli ne prekine, saj naši digitalni sistemi upravljanja C-elemetnov beležijo in prenašajo vse zahteve v realnem času. To ponuja največjo varnost oskrbe – tudi v razmerah korone.«  Kako si lahko predstavljate tako avtomatiziran naročilo? Hladik: »Naši sistemi RFID KANBAN in iSTORAGE, neodvisno prepoznajo zahteve 24 ur na dan in takoj preuredijo artikle.

Stranka se lahko zanese na nas, da bomo izdelke dostavili ob pravem času, v pravi količini, na pravo mesto, pri nabavi C-elementov pa ni več truda!« C-elemnti vključujejo pritrdilne dele,

Orodje vseh vrst in lastne blagovne znamke RECA, osebna zaščitna oprema, tehnični kemični izdelki, higienska in čistilna sredstva, rezalne in brusilne plošče, artikli tehnike spajkanja in varjenja. Veliko je tudi artiklov z drugih področij izdelkov, kot so pločevina ali električni deli, ki dopolnjujejo ponudbo.

 

Kontakt
Kontakt
Zapri
Za uporabo tega obrazca morate sprejeti piškotke
Vaš kontaktna oseba:
Igor ROŠKAR
Direktor
Miran KOLERIČ
Industrija Slovenija
RECA Slovenija
RECA Slovenija
Nisem robot.
Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo!
V kratkem vas bo kontaktirala vaša kontaktna oseba.

Naša celotna ponudba
Prelistaj online

Pritrdilni material
Pritrdilni material
zum Katalog
celotna medijska knjižnica
celotna medijska knjižnica
Download Broschüren