Menjava vodstva – širitev upravnega odbora

22/03/2021

Menjava vodstva – širitev upravnega odbora

Veleprodaja C-elementov v Wels-s postavlja nov tirnice v svojem vodstvenem delu

1. aprila bo Walter Bostelmann (49) prevzel mesto izvršnega direktorja od Ernsta Wiesingerja (58) in bo pri Kellner & Kunz AG deloval tudi kot tiskovni predstavnik. Bostelmann je svojo kariero začel kot vajenec pri Kellner & Kunz pred 35 leti in se upravi pridružil leta 2010.

Ernst Wiesinger, ki je od leta 2012 kot izvršni podpredsednik (EVP) uspešno vodil skupino RECA, ki vključuje tudi skupino podjetij Kellner & Kunz, bo vse bolj spodbujal mednarodno širitev skupine. Wiesinger bo še naprej član uprave Kellner & Kunz AG.

Christoph Scharinger (39) je novi in ​​četrti član uprave. Scharinger trenutno vodi poslovno enoto za kvalificirane obrti, na novem mestu v upravi pa bo odgovoren za upravljanje izdelkov in asortimana ter e-poslovanje. Naloge za Astrid Siegel (55) ostajajo nespremenjene. V upravi je še vedno odgovorna za finance in marketinško agendo specialista za C-elemente iz Welsa.

Kellner & Kunz AG v Welsu je središče za C-elemente

Podjetje Kellner & Kunz AG ima sedež v Welsu/Zgornji Avstriji. V letu 2020 je bilo s trgovino z visokokakovostnimi orodji, vijaki in digitalnimi sistemi za upravljanje C-elementov (Kellner & Kunz AG in hčerinske družbe) ustvarjenih nekaj več kot 266,6 milijona evrov. V Avstriji in v hčerinskih družbah RECA je zaposlenih okoli 1320 ljudi. Kellner & Kunz je eno od dveh vodilnih podjetij v skupini RECA, s 27 podjetji v 19 državah. V smislu razvoja trga se osredotoča na industrijo in trgovino ter ponuja kompetenten, širok nabor izdelkov in storitev. Vse stranke v Avstriji in Evropi se oskrbujejo neposredno iz logističnega centra v Welsu, ki so ga lani razširili z investicijo v višini okoli 50 milijonov evrov. Najsodobnejši logistični center ne zagotavlja le nemotenih procesov znotraj logistike, temveč ponuja tudi nove zaposlitvene in karierne priložnosti.

Kontakt
Kontakt
Zapri
Za uporabo tega obrazca morate sprejeti piškotke
Vaš kontaktna oseba:
Igor ROŠKAR
Direktor
Miran KOLERIČ
Industrija Slovenija
RECA Slovenija
RECA Slovenija
Nisem robot.
Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo!
V kratkem vas bo kontaktirala vaša kontaktna oseba.

Naša celotna ponudba
Prelistaj online

Pritrdilni material
Pritrdilni material
zum Katalog
celotna medijska knjižnica
celotna medijska knjižnica
Download Broschüren